Lid worden

 

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom. Kom gerust eens kijken bij een van onze lesgroepen. Of beter nog, doe gratis een les mee om de sfeer te proeven. In september kun je zelfs de hele maand gratis en vrijblijvend meedoen, om uit te proberen of internationale dans ook iets voor jou is en welke groep het beste bij je past.

Behalve groepen voor volwassenen van alle leeftijden zijn er ook groepen die speciaal gericht zijn op 60-plussers. Er zijn bovendien verschillende niveaus, van beginners en halfgevorderden tot gevorderden. Je hebt geen danspartner nodig.

Aanmelden

Aanmelden kan op de les of bij het secretariaat. Je krijgt dan een inschrijfformulier en het huishoudelijk reglement van de vereniging. Je kunt je ook aanmelden met het inschrijfformulier op deze pagina. Heb je nog vragen, dan kun je uiteraard contact opnemen.

Contributie seizoen 2018-2019

De contributie bedraagt € 145,- per jaar voor één lesgroep.
Dubbeldanskorting: leden die in twee lesgroepen dansen, betalen voor de tweede groep het gereduceerde tarief van € 50,- per jaar.
De contributie vrij dansen op maandag: leden die hieraan deelnemen betalen € 30,- per seizoen.

Je kunt per half jaar opzeggen en er zijn ongeveer 15 lessen per half jaar, dus het komt neer op € 72,50 voor ongeveer 15 lessen. En dan heb je ook nog gratis toegang tot de instuiven.

Regels:

  • De betaling van de contributie geschiedt in twee termijnen, per bankoverschrijving.
  • Opzegging van het lidmaatschap geschiedt schriftelijk, per 31 december of per 31 mei, met een opzegtermijn van vier weken.
  • Bij beëindiging tussentijds is de contributie verschuldigd tot de eerstvolgende datum van opzegging, rekening houdend met de opzegtermijn van vier weken.

Gemeentelijke vergoeding:

Woon je in Purmerend en heb je een laag inkomen? Kijk dan eens of je in aanmerking komt voor de “Vergoeding sportieve en culturele activiteiten” van Bureau M€€rdoen van de gemeente Purmerend.

Inschrijfformulier lidmaatschap

Ik meld mij aan voor het lidmaatschap van volksdansvereniging Folklore Dansgroep Purmerend.

mevrouwde heer

Voorletters:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

Jouw e-mailadres:

Ik geef FDP toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de FDP privacyverklaring (opent in een apart tabblad)

(Vul de uitkomst van de rekensom in. Hierdoor weet de webpagina dat je echt een persoon bent en geen spamrobot.)