(0299) 43 95 58
folkloredans@hotmail.com

Lidmaatschap en contributie

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom. Kom gerust eens kijken Meld je aan voor een proefles bij een van onze lesgroepen. Of beter nog, doe gratis een les mee om de sfeer te proeven. In september kun je zelfs de hele maand gratis en vrijblijvend meedoen, om uit te proberen of internationale dans ook iets voor jou is en welke groep het beste bij je past.

Sommige activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Dat staat vermeld bij de activiteit.

Lid worden

Aanmelden als lid kan op de les of bij het secretariaat. Je krijgt dan een inschrijfformulier en het huishoudelijk reglement van de vereniging. Heb je nog vragen, dan kun je uiteraard contact opnemen.

Contributie seizoen 2021-2022

De contributie bedraagt € 150,- per jaar (september – augustus) voor één lesgroep.
Dubbeldanskorting: leden die in twee lesgroepen dansen, betalen voor de tweede groep het gereduceerde tarief van € 60,- per jaar.

Je kunt per half jaar opzeggen en er zijn ongeveer 15 lessen per half jaar, dus het komt neer op € 75,- voor zo’n 15 lessen. En dan heb je ook nog gratis toegang tot de instuiven en ledenkorting op andere activiteiten.

Regels:

  • De betaling van de contributie geschiedt in twee termijnen, per bankoverschrijving.
  • Opzegging van het lidmaatschap geschiedt schriftelijk, per 31 december of per 31 mei, met een opzegtermijn van vier weken.
  • Bij beëindiging tussentijds is de contributie verschuldigd tot de eerstvolgende datum van opzegging, rekening houdend met de opzegtermijn van vier weken.

Gemeentelijke vergoeding:

Woon je in Purmerend en heb je een laag inkomen? Kijk dan eens of je in aanmerking komt voor de “MeerDoen regeling sportieve en culturele activiteiten” van de gemeente Purmerend.